20.12.2018

Riemu raikkahin aika

Riemu raikkahin aika

On joulun aika. Se on yksi niitä harvoja hetkiä, jolloin urheiluväkikin rauhoittuu. Ei pitkäksi aikaa mutta hetkeksi kuitenkin. Hyvä niin.

Joulu ja vuoden loppu laittaa monesti miettimään asioita taaksepäin. Mitä tänä vuonna tapahtuikaan?

Urheilun saralla ollaan käyty aika perusteellisia asioita läpi. Huippu-urheilun yhteiskunnallinen perustelu on selvitetty. Liikunnan ja urheilun rahoituspohjan laajentuminen on vahvasti agendalla. Liikkumattomuuden lasku yhteiskunnalle on aika vahvasti nostettu esille ja samassa yhteydessä käsitelty myös huippu-urheilun moninaista roolia tuossa kontekstissa. Ilolla tervehdin em. asioiden ympärillä olevaa positiivista ilmapiiriä. Käytännön toimenpiteet ovat ovella.

Suomen Urheilumanagerit ry:n kymmenes toimintavuosi lähtee kohta liikkeelle. Tuona aikana monet asiat toimintamme viitekehyksessä ovat ammattimaistuneet ja arvostus sekä hyväksyntä työtämme kohtaan niin yhdistyksenä kuin yksilöinä on parantunut. Yleisin rooli managerilla on varojen hankinta urheilutoimintaan. Moniin maihin verrattuna suomalainen sponsorikakku on pieni, joten työtä riittää. Uusia konsepteja pitää kehittää, jotta menestyksen osalta tärkeä kaupallinen puoli saadaan vetämään. Managereille on tarvetta.

Jäsenistölle, yhteistyökumppaneille ja kaikille urheilutoimijoille: Rauhallista Joulua & Menestystä Uudelle Vuodelle 2019!

Hannu Koivusalo

Suomen Urheilumanagerit ry.

puheenjohtaja

Blogi
Jaa: / / /